Posting a video clip???

Discussion in 'HBA Announcements & Support' started by Tantrum1, Aug 6, 2019.

Help Support HomeBuiltAirplanes Forum by donating:

  1. Aug 6, 2019 #1

    Tantrum1

    Tantrum1

    Tantrum1

    Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    133
    Likes Received:
    320
    Location:
    Saint John, NB Canada
    I tried search the site to find help, and I seem to remember seeing something not to long ago on this topic but can't find what I'm looking for. I want to post a really short clip I took with my iPhone into my build log. However it wont let me. How can I do this?
    Thanks
    Mark
     
  2. Aug 6, 2019 #2

    mcrae0104

    mcrae0104

    mcrae0104

    Armchair Mafia Conspirator HBA Supporter

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    2,929
    Likes Received:
    1,931
    Location:
    BDU, BJC
    Hi Mark--you'll need to upload it to YouTube first. Then when posting here, use the "film" icon (two icons to the right of the smiley) to link to the video's URL.
     
  3. Aug 6, 2019 #3

    Tantrum1

    Tantrum1

    Tantrum1

    Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    133
    Likes Received:
    320
    Location:
    Saint John, NB Canada
    Yeah that's what I thought, I was hoping that I could avoid that lol...Thanks!
    Mark
     
  4. Aug 6, 2019 #4

    admin

    admin

    admin

    Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 6, 2002
    Messages:
    128
    Likes Received:
    33
    If it's a YouTube. Just get the address from the address bar for it, and paste into the message box. Don't really need to use the icon above to do it.
    And it does need to be done that way.
     

Share This Page

arrow_white